Vi som gillar Maria

måndag 3 december 2012

Är det alltså så här det ska kännas??

De senaste åtta åren har jag levt med ett ständigt bultande hjärta. Den första tiden tyckte jag med all säkerhet att det var jobbigt att hela tiden känna hur hjärtat slog men med tiden blev det bara ett helt vanligt inslag i vardagen.

I går hade jag några enstaka känningar av extraslag men för övrigt kände jag inte att hjärtat slog överhuvudtaget.

Vänster sida har alltid varit min sovsida. Men de senaste åren har jag varit tvungen att lära mig att somna på rygg eftersom det har känts väldigt obehagligt att "ligga på hjärtat" när det har jobbat för högtryck.

I går kväll la jag mig på vänster sida och kände efter för allt jag var värd om jag kände hur hjärtat slog. Det gjorde jag inte.

I morgon är det två veckor sen operationen och om min återhämtning håller denna takten kan jag snart ÄNTLIGEN börja jobba igen! Min tanke är att börja med att jobba halvtid de första två veckorna i januari för att sen gå upp till heltid. Men det är inte ristat i sten. Än.

4 kommentarer:

 1. Men vad härligt! Att inte höra hjärtat hela tiden måste vara både konstigt (eftersom du är så van vid det) och underbart på samma gång! Det låter som om du kommer att bli frisk! Jag håller alla tummar för det. :D

  SvaraRadera
 2. fortsätter att hålla tummarna för dig!

  SvaraRadera
 3. Det bästa med allt är att inte hjärtat ska kännas alls :-)
  Hoppas verkligen att du kan börja jobba i januari igen,
  Kram

  SvaraRadera
 4. Skulle du inte hålla dig hemma ett halvår? Toppen om du inte behöver det...men ta för sjutton inte i för mkt för fort. Kramis

  SvaraRadera