Vi som gillar Maria

torsdag 15 november 2012

Tiden står still......

Just nu räknar jag minuterna tills jag blir inlagd på måndag. Jag försöker febrilt sysselsätta mig med sånt som jag orkar men jag har jättesvårt att fokusera. Det enda jag kan tänka på är allt jag ska göra när jag mår bra igen.

Jag har blivit sockerberoende under min sjukskrivning. Det måste jag ta tag i. Men inte nu.

Jag har gått genom räkningarna för att allt ska vara klart innan jag blir inlagd. Bilförsäkring, fordonsskatt och julklappar på samma månadssjuklön blir inte roligt. Jag behöver börja jobba igen. Det känns som om jag förlorar bra mycket mer än 20% på att vara sjukskriven.

 Operationen kommer att gå bra och jag kommer att bli helt återställd. Jag kommer att bli helt återställd.

Visst??

5 kommentarer:

 1. Bästa julklappen för ungarna dina är väl att du blir pigg igen. ♥

  SvaraRadera
 2. Det är klart att du blir bra efter din operation

  SvaraRadera
 3. Du kommer att må fina fisken.

  SvaraRadera
 4. Såklart! Det finns ju inga alternativ att tänka på!
  Kram <3

  SvaraRadera

 5. Jag är här ute för att spreed detta goda nyheter för hela världen om hur jag fick mina ex älskar tillbaka.Jag skulle bli galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden , men när jag träffa en vän som introducerar mig till Dr eghogho den stora budbärare till oraklet att han tjänar , återberättade jag mitt problem till Dr prins om hur mitt ex kärlek lämnade mig och även hur jag behövde för att få ett jobb i en mycket stor company.He bara sagt till mig att jag har kommit rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärta önskan utan någon sida effect.He berättade vad jag behöver göra , efter det var gjort , i de kommande 2 dagarna , ringde min kärlek mig på telefonen och sa förlåt för att lämna mig innan nu och även i nästa vecka efter min kärlek heter , vädjade om förlåtelse , jag kallades till intervju i min önskade företaget var jag behövde för att arbeta som verkställande direktör .. jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen att kontakta dr prins med följande e-postadress och få alla dina problem att lösa .. Inget problem är för stort för honom att lösa .. Kontakta honom på hans e-post : drprincehealinghome@gmail.com ....


  SvaraRadera