Vi som gillar Maria

tisdag 6 november 2012

Det börjar dra ihop sig

och nu är det bara 14 dagar kvar tills min planerade operation. Igår var jag och kopplade på ett långtidsEKG, dels för att se hur mitt hjärta har hämtat sig efter förra operationen och dels för att kartlägga lite inför nästa operation. Innan de kopplade på själva grunkan gjordes ett vanligt EKG och det visade att jag hade extraslag på vart tredje hjärtslag. Innan operationen hade jag extraslag på vartannat hjärtslag. De försäkrade mig om att det behövde inte betyda att förra operationen var misslyckad, det kan ha varit andra omständigheter som gjorde att det såg ut så just igår. Jag får veta mer när läkarna studerat hur mitt hjärta har betett sig de senaste 24 timmarna.

Bara tanken på att det inte kommer att bli bra efter nästa operation gör mig gråtfärdig. Jag har så många planer på allt jag ska göra när jag återhämtat mig. Hela min kropp och mitt psyke skriker efter att få göra ett ordentligt träningspass, jag vill orka dansa runt i hela huset när jag hör en bra låt, jag vill kunna planera saker med min familj utan att riskera behöva ställa in för att jag inte mår bra, jag vill börja jobba igen och framför allt vill jag att allt ska bli som vanligt igen.

Om en vecka har jag varit sjukskriven i ett halvår och även om tiden på ett sätt gått otroligt fort har det samtidigt varit det längsta halvåret i mitt liv. De dagar jag mått riktigt bra kan jag räkna på mina fingrar, de dagar jag mått riktigt dåligt är tyvärr många fler. De senaste tre veckorna har jag haft flimmer i stort sett dygnet runt och det tar så otroligt mycket på mina krafter. Krafter som jag egentligen inte har. Krafter som jag ibland lyckas fylla på med hjälp av min familj och mina vänner.

Igår fick jag lite krafter av yngsta dottern i pappersform.

Mamma jag hoppas att du ska bli bra igen!!!! Kramar från Alice

Det hoppas jag med lilla gumman. Det hoppas jag med.....

10 kommentarer:

 1. Min vän jag har följt din kamp genom det du skriver.Dina bra och dåliga dagar och jag hoppas så innerlig att allt kommer att gå bra.Jag vet att du är en kämpe en stark människa.Det är det jag minns av dig när vi var unga och det är det du utstrålar även idag.kram från vivi...

  SvaraRadera
 2. Skulle vilja skriva något riktigt bra och klyftigt. Något som tröstar och stärker men det blir bara: <3
  Jag tror du blir bättre efter op men det känns förmätet att vara klämkäck när jag ser hur dina tankar går. Bara en massa kramar åt ditt håll i dag!

  SvaraRadera
 3. Jag önskar dig och din fina familj allt gott i livet Maria!

  Varm innnerlig kram ♥

  SvaraRadera
 4. Instämmer till fullo med Lippes kommentar, så ♥

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas precis som din dotter och alla andra att du ska bli bra igen. Kram

  SvaraRadera
 6. *Det Lippe sa* + en massa mer ♥ ♥ ♥ och lite mer kramar. :)

  SvaraRadera
 7. Det är bara att instämma i Lippes kommentar. Önskar dig allt gott. Kram!

  SvaraRadera
 8. Flera kloka kommentarer som jag bara skriver under på.
  Och en kram ska du självklart ha.

  SvaraRadera
 9. Tänker på dig ♥♥♥
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Fina du. Jag önskar precis som så många andra här att jag kan komma med någon bra kommentar. Men det vill sig liksom inte. Jag har följt dig och ändå har jag bara en bråkdels aning om hur det varit för dig. Håller alla mina tummar och tår att du snart kan göra allt det du saknat så i ett halvår!! Tänker på dig!

  Bamsekram!

  SvaraRadera