Vi som gillar Maria

måndag 26 november 2012

Dagens planering

Som jag skrev igår mådde jag riktigt dåligt hela dagen och det blev inte bättre framåt kvällen. Jag har sovit som en stock i natt och när jag vaknade i morse kom jag på mig själv med att vara rädd för att gå upp. När jag har hjärtflimmer känns det hyfsat när jag ligger ner och det är inte förrän jag reser mig som jag känner av det.
Det tog ca 20 minuter innan jag tog mod till mig och satte mig på sängkanten. Det kändes OK och efter många om och men vågade jag resa mig upp. Jag kände mig lite vimmelkantig i början men det känns betydligt bättre idag.
Jag måste lära mig att inte ha så bråttom. Jag vill ju inget hellre än att bli frisk men risken är jag förstör för mig själv genom att ta ut mig alldeles. Att må som jag gjorde igår vill jag aldrig göra igen och att vara rädd för att stiga upp på morgonen är inget jag önskar någon.

Idag måste jag ta mig in till Blodcentralen för att lämna PK-prov. Risken att få blodproppar i det behandlade området i hjärtat är oerhört hög och det är jätteviktigt att jag lämnar prov med jämna mellanrum. Jag måste äta min blodförtunnande medicin i 3-6 månader efter operationen så det kommer att bli en hel del nålstick framöver.

Så det är planen för dagen. Ta mig upp ur sängen och ut i bilen. Hitta en närliggande parkering och ta mig till blodcentralen. Känns överkomligt men jobbigt.

3 kommentarer:

 1. Har du fått tillfällig handikappskylt till bilen, så du kan parkera nära? Borde du ha. Kramar

  SvaraRadera
 2. Oh, önskar jag kunde köra dig... Ta det nu det lilla lugna....
  Tack för reward!! Blev superglad!
  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Tänk om man kunde hjälpa dig...
  Får nöja mig med att skicka en kram och tala om att du är i mina tankar och att jag önskar dig all lycka till.
  Ta det nu med ro "bara".

  KRAM!

  SvaraRadera