Vi som gillar Maria

torsdag 22 augusti 2013

Visst är det sant som de säger om kondition!

Det är definitivt en färskvara!!

Det fick jag erfara idag när jag snörade på mina löparskor och gav mig ut på vägarna. För att absolut inte gå ut för hårt bestämde jag mig för att gå snabbt i 3 minuter och sen jogga i 1 minut. Jag bestämde vilken runda jag skulle ta, den är ungefär 2.5 km lång. Det kändes som en bra plan.

Och det var det faktiskt oxå! Det kändes inte som om jag skulle dö när jag joggade (eller rättare sagt lufsade!) men näst intill. Jag hämtade dock andan relativt snabbt och jag tror att jag nästa gång vågar korta ner till att bara gå 2 minuter. Rundan tog ganska så exakt 20 minuter och hade inte den där jäkla Runke-Per strulat till det så kunde ni fått ännu mer detaljer. Fast jag tror att ni överlever utan oxå!

Så nu ska här läggas träningsschema!!
Och kanske sättas upp något pyttelitet mål oxå!


3 kommentarer:

 1. Härligt jobbat tycker jag. Så kul att du är på g igen.
  Min runke-per är helgalen ibland, trots att jag lufsar i ungefär samma takt hela tiden säger hon (ja min runkePER är en hon) att jag håller helt olika hastighet. Min pace kan variera mellan 4 (in my dreams) och 11 (krypfart ju). Är det sådant knas du också har eller strular det på annat sätt?
  Massor av lycka till med nystarten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min hittar oxå på rena drömhastigheter ibland men igår tyckte den att jag gått samma sträcka 3 gånger. När jag deletade den ena försvann alla 3.... Men det är en världslig sak. Huvudsaken är att jag är igång!!

   Radera