Vi som gillar Maria

torsdag 29 augusti 2013

De gamla takterna sitter i än

Idag hade jag åter ett cykelvänligt pass på jobbet så även idag blev det dryga 3 mil på järnhästen.
In gick sådär, det blåste som sjutton (på fel håll) men hem gick det desto bättre. Men eftersom jag är en väldigt blygsam person tackar jag medvinden för att min snitthastighet var 2.48 min /km på hemvägen. Jag satte ju som ett litet mål att få ner min snitthastighet med 7 sekunder men idag blev det alltså hela 12 sekunder snabbare! Men som sagt, det var nog mest medvinden som låg bakom den sänkningen.

En sänkning som jag däremot själv låg bakom var den jag gjorde i poolen när jag kom hem. Bästa sättet att svalka av sig efter en svettig aktivitet är definitivt att hoppa i en otempererad pool i slutet på augusti. Jag slutade svettas på direkten!!

I morgon tar jag vilodag (från träningen) men eftersom jag är ledig hela dagen är det fullt möjligt att jag går ut och strövar lite i skog och mark.

Som ni kanske vet är jag ett stort fan av Biggest Loser, särskilt den amerikanska versionen och Bob Harper brukar ha en tröja med texten "träna 3 dagar, vila 1 dag, 365 dagar" Typ nåt sånt. Och med tanke hur vältränad han är så måste han ju göra något rätt! Så det ska bli mitt mantra tänkte jag.
Träna 3, vila 1. Fast jag kommer nog att ta semester någon gång.....

1 kommentar: