Vi som gillar Maria

onsdag 20 januari 2016

Att bryta ett väl inövat beteende

I dag ska jag jobba 12-22,15.
Den gamla Maria hade gått upp kl 06,00, fixat med dagens mat samtidigt som hon åt frukost, fejat runt lite i huset, varit på gymet kl 10 för att hinna träna en timme, duschat, lunchat och stämplat in några minuter innnan kl 12.

Den nya Maria stannade i sängen till kl 8, satt vid bardisken när hon åt frukost, gick och la sig igen med sin ljudbok men hade oerhört svårt att slappna av, Gick upp igen, bestämde sig för att lägga en ansiktsmask - när gjorde hon det sist?? - försökte koppla av och göra Mindfulness den kvarten masken skulle verka men gav upp och kollade Facebook istället. Med otåligheten rasande i hela kroppen startade hon datorn för att ha något att göra tills det är dags att köra till jobbet, kollade lite bloggar, skrev detta inlägget.

Snart ska den nya Maria packa matväskan med alla lådorna som hon förberedde i går kväll, köra till jobbet, äta lunch i lugn och ro innan hon stämplar in klockan 12.

På sikt kommer den nya Maria att bli en lugn och harmonisk människa men just nu känns det väldigt futuristiskt......

Dagens mat:
Frukost: Fröknäcke med kallrökt lax
Lunch: Rester från kvällsmaten i går - Panerad torsk med skagensås
Kvällsmat: Chiligryta med guacamole

Dagens träning:
Det brukar bli runt 20 000 steg på ett 10-timmarspass på jobbet och tanken är att på en av mina raster gå ut för lite frisk luft

Dagens Mindfulness:
Sket sig...... Gör ev ett nytt försök på en annan rast

Dagens bonus:
Ingen än så länge men det är ju mycket kvar av denna dagen.

Dagens neeeeej:
Se ovan
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar