Vi som gillar Maria

torsdag 3 juli 2014

Dag 4/21

Igår sprang jag ju hem efter att ha lämnat bilen på service. Min man var helt bombis på att macken där nycklarna lämnas in efter avslutad service var öppen till kl 24 men ack så fel han hade upptäckte vi när vi rullade in där strax innan 23.....
Detta resulterade såklart i att jag inte fick någon bil med mig hem vilket ställde till lite problem eftersom jag verkligen behövde den idag för att köra till tågstationen. 
Därför var det bara till att ställa klockan och snällt traska iväg och hämta hem min lilla bil tidigt i morse. För öppnade kl 6 gjorde den i alla fall fortfarande... Med andra ord blev dagens pass en timmes powerwalk. Nästan en timme i alla fall för trots att jag gick en liten omväg för att komma till macken stannade klockan på 58 minuter. 
Men de två missade minuterna vägs upp av de 13 328 stegen jag gått idag när jag och min kompis Linda var i Malmö och shoppade!

2 kommentarer:

  1. Det är väl det som kallas vardags motion. Nu kan du med rent samvete slappa resten av helgen. Hoppas att solen skiner även på dig.
    Ha en skön helg. Kram

    SvaraRadera
  2. Morgonstund har guld i mund, eller vad säger man

    SvaraRadera