Vi som gillar Maria

söndag 20 juli 2014

All good things must come to an end....

I dag är det allra sista dagen på min semester och per automatik sista dagen på min semesterutmaning. Tanken var att lite symboliskt springa milen i dag eftersom det var så jag inledde min semester för tre veckor sen men så kom min man på att vi skulle köra inlines!! De har stått undangömda hela den här hjärtresan och lite dessförinnan oxå, det är minst tre år sedan vi körde sist. Det är som att cykla, det sitter i ryggmärgen!! sa mannen och det visade sig att han hade rätt!


Men nu gick jag händelserna lite i förväg för jag har ju inte redovisat för fredagens och lördagens träning än.
I fredags smög jag mig upp och ut innan resten av huset vaknat. Min syster och hennes barn skulle komma framåt lunch så jag tyckte det var lika bra att klara av dagens träning så tidigt som möjligt.
Framåt eftermiddagen blev alla glassugna så då fick det bli lite bonusmotion!

 


På lördagen var det dags för utflykt och jag visste att det skulle bli mycket sitta och stå - sånt som min kropp inte gillar alls. För att mota de värsta krämporna ställde jag klockan på väckning och smög mig ut på en morgontidig powerwalk som vanligt följt av ett dopp i poolen!Och därmed är som sagt min utmaning över. De senaste 21 dagarna har jag tränat cirka en timme om dagen. Ibland lite mindre men oftast mycket mer.

Är det någon som har en någon rolig utmaning på lager så är det fritt fram att utmana mig!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar