Vi som gillar Maria

måndag 6 augusti 2012

Tydligen trivs min kropp på botten.....

Måndag innebär provtagning.

Operationen jag ska göra innebär en förhöjd risk för blodproppar. För att minska risken för att få en stroke äter jag sedan snart 4 veckor ett läkemedel som heter Waran. Waran gör blodet tunnare och detta mäts genom ett PK-värde. När jag började äta medicinen var mitt värde 1.1 och nu efter snart 4 veckors behandling är det............fortfarande 1.1.

Innan det blir aktuellt med operation måste jag ligga på ett PK-värde mellan 2 och 3 i minst tre veckor. Så någon operation blir det ju inte den närmaste tiden......

Eftersom jag låg till sängs hela dagen igår skriker min rygg efter träning. Målet är att ta mig ut på en promenad efter kvällsmaten. Fast vad jag skulle vilja göra är att ställa mig på min crosstrainer en timme och svettas lite..... Tänk att man kan längta så mycket efter ett riktigt träningspass.

4 kommentarer:

 1. Är det normalt att det inte ändras, du har ju höjt dosen sen förra kollen?? Eller javisstja...du var ju ett mkt speciellt fall. Nånting för House liksom. :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Men fan rent ut sagt. vilket jäkla elände du har. Ursäkta att jag svär så mycket men jag lider med dig. Björnkram!

  SvaraRadera
 3. Men att det ska vara så! Nu måste de väl hitta på något annat snart? Finns det något annat? Kramar och jag förstår träningslängtan :)

  SvaraRadera
 4. Men vad i hela.. nu får väl det där värdet ta och höja sig lite!
  Förstår att du blir otålig.

  SvaraRadera