Vi som gillar Maria

torsdag 2 juli 2015

Har man bestämt så har man!!

För ett tag sen bytte jag arbetstid på torsdagar. Min nya arbetstid innebär att jag kan åka med min man till jobbet på morgonen för att sen ta mig hem på valfritt sätt. Hittills har jag hållit mig till att gå, ibland själv och ibland med Lotta som sällskap. Men i dag hade jag bestämt mig för att prova på att springa hela vägen hem utan att stanna. Det är ett av mina mål att klara av det i år och nu tyckte jag att det var hög tid att försöka.


Så där peppad var jag inne i vårt svala omklädningsrum på jobbet precis innan jag gav mig ut i den tryckande hettan som såklart skulle komma just i dag. Men jag hade ordentligt med vatten med mig och varje gång jag drack en klunk lyfte jag på kepsen och hällde lite över huvudet oxå!
Vid några tillfällen funderade jag på att stanna men mitt tjocka pannben manade på mig att fortsätta. Att två vana löpare på jobbet inte hade några som helst tvivel på att jag skulle klara det gjorde sitt till.

Och visst klarade jag det!!
En bit hemifrån såg jag att dottern och hennes kompis var ute på verandan. Jag skrek åt dem att täcka av poolen och så sprang jag rakt ner i den!! Jag hade inte blivit ett enda dugg förvånad om vattnet hade fräst till när jag kom i - så varm kände jag mig!!


Så kommande torsdagar återstår ju bara att finputsa på tiden!!

3 kommentarer:

 1. Ni tror att jag låtssa och över driver? Att jag gör mig till för att får allt att verka värre än det är?
  Jag är en mamma, fru som berättar om min vardag: Har min sysselsättning på kommuns psyktrin och är ofta ledig på helgerna och vissa vardagar. Har hel sjukersättning, gift, två tånåriga barn varav den yngsta har utvecklingtörning. Liksom jag har asberger, autism, utvecklingstörning. Vi bor på landet vid en vacker sjö. Välkomna hit! Gör som jag, visa att du tycker att alla ska ha samma rättigheter och möjligheter oavsett psykiska olikheter. Visa ditt stöd på www.hjarnkoll.se
  Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m
  Snälla ni kom in och läs min blogg om mitt liv vetja!
  Att vara annorlunda liv med diagnoser!
  DELA OCH SPRID MIN BLOGG VIDARE!
  DET SKULLE BETYDAR MYCKER FÖR MIG OM NI GJORDE DETTA FÖR MIN SKULL!
  TACK I FÖR HAND!
  miamiamia.bloggplatsen.se
  mia2@home.se
  Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Jag har: Autismspektrumtillstånd, Autism, ADHD, kronisk depression. För samarbete kontakta mig på: / mia2@home.se
  Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda!
  Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m
  I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. Har haft ett hård liv!
  miamiamia.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
 2. Riktigt bra gjort! :-) Och att sen kunna springa rakt ner i en pool, är ju bara för härligt! :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera