Vi som gillar Maria

onsdag 23 april 2014

Jag tänker då inte be om ursäkt i alla fall!!

Ofta läser jag på Facebook.... "Eftersom alla andra skryter med om hur mycket de tränar så tänker jag göra detsamma......" eller "I dag var minsann jag också duktig och cyklade till jobbet. Det gick inte så fort men....."

Jag tycker att det är SKITTRÅKIGT att läsa såna statusar!! Inte nog med att jag blir duktigt irriterad på folk som ber om ursäkt för att de är ute och rör på sig - de gör även narr av både andra och sig själv genom att samtidigt som de klankar på oss "skrytmånsar" förminskar sin egen prestation.

Jag är en av dessa hurtbullar som gärna och ofta publicerar på Facebook när jag varit ute och rört på mig men jag lovar här och nu att sluta med det och i stället vara lite mer aktiv på bloggen. På så sätt kan ju de som verkligen vill läsa om mina framsteg med ett enkelt klick gå in och uppdatera sig.

Jag vet att det finns de som verkligen gläder sig åt att jag orkar mer och mer men jag misstänker att det även finns de som tror att jag länkar från RunKeeper/Garmin för att skryta. Till er vill jag bara säga att OJ VAD RÄTT NI HAR!!
Det är klart att jag skryter!! Jag tror inte att ni kan förstå hur stort det är för mig att orka gå/springa/cykla i stort sett hur långt och länge jag vill. Och hur stort det är för varje vecka känna hur jag orkar ännu lite till. Många kanske inte tänker på det längre men det är faktiskt bara knappa 2 år sedan jag låg på HIA (hjärtintensiven) och väntade på den första av två hjärtoperationer!

Så förlåt mig för att jag skryter  - men glöm att jag kommer att sluta!!

Så när jag ändå håller på så tänker jag skryta med att jag i går kväll höll ett riktigt sjysst tempo på min powerwalk:


och att jag för en stund sedan höll ett minst lika sjysst tempo när jag var ute och sprang:Är det någon som har något att positivt att säga är ni mer än välkomna att göra det.
Ni som mår dåligt av mitt skryt eller som inte kan förmå er att glädjas tillsammans med mig kan knipa käft!

6 kommentarer:

 1. Skryt på ! Jag har efter en tids uppehåll och 8 kg + på vågen börjat med träning igen. Här ska det skrytas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser fram emot att ta del av ditt skryt!

   Radera
 2. Håller med dig, det vet du! Heja dig för fasen!! Kör bara kör! Och skryt järnet om det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag fortsätter på den inslagna vägen!

   Radera
 3. Hi Hi, älskar träningsskryt!!
  Jag har till och med skrytit å dina vägar för min Herr Fransson...
  Det var när du luftade din fundering om att sätta målet om att göra milen på crosstrainern på 40 min, eftersom du precis hade klarat det på 43 min!
  "Vet du vad min bloggkompis gjorde idag?"

  Kör på, mer skryt åt folket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra att du skryter till mig!
   Då fortsätter jag oxå ;-)

   Radera